Haastige spoed, altijd goed bij De Vliegende Hollander Koeriersdiensten

De koeriers van De Vliegende Hollander Koeriersdiensten spoeden zich over de weg om door heel Europa pakketten af te leveren. Of de klus nu eenmalig is, extra spoed heeft of een standaard rit op de maandagochtend is. Als u regelmatig pakketten verstuurt via ons transportbedrijf, krijgt u bovendien een vaste koerier.

Uw pakket opgepikt binnen een half uur

Heeft u een zending die direct door moet? Bel dan 0183-63 24 94. In de omgeving van Gorinchem, Leerdam en Hardinxveld pikken onze koeriers uw pakket binnen een half uur op. U kunt ons 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereiken. De motoren van onze bestelwagens draaien altijd. 

Boek nu een van onze spoedkoeriers

Weekbezorgingen, de goedkoopste verzendmethode

Verzenden zonder spoed én tegelijkertijd geld besparen. Dat kan met onze nieuwste service: weekbezorgingen. Voor iedere werkdag die we extra hebben om uw zending af te leveren, krijgt u 5 cent korting per gefactureerde kilometer, met een maximum van vijf werkdagen.
De korting kan dus oplopen tot 25 eurocent per kilometer! Stel: uw zending staat vanaf maandag klaar en moet uiterlijk donderdag bezorgd worden, dan is uw korting 15 cent per kilometer.

Chauffeursdiensten

Heeft u een bestelwagen, maar kunt u door omstandigheden niet zelf de weg op? Onze koeriers zijn ook in te huren als chauffeur. De tijd gaat in vanaf het moment dat de chauffeur bij u aanbelt en eindigt op het moment dat hij weer bij u op de zaak is. U betaalt dus alleen de uren die de chauffeur daadwerkelijk voor u werkt.

Spoedservice

Moet een zending direct worden verstuurd? Is er haast bij en hangt er veel van af? Bel 0183-63 24 94 en wij gaan direct op weg om uw zending op te halen en af te leveren. Spoedpakketjes bezorgen wij dag en nacht door heel Nederland. Maak direct een afspraak.

Informeer naar onze tarieven