Haastige spoed, altijd goed bij De Vliegende Hollander Koeriersdiensten

De koeriers van De Vliegende Hollander spoeden zich over de weg om door heel Europa pakketten af te leveren. Of dit nu eenmalig is, met extra spoed of een standaard rit op de maandag. Als u regelmatig pakketten verstuurt via ons transportbedrijf, dan krijgt u een vaste koerier.
 

De Vliegende Hollander – uw koerier in regio Gorinchem, Leerdam en Hardinxveld-Giessendam

Uw pakket opgepikt binnen een half uur

Heeft u een zending die direct door moet? Bel dan 0183 – 632494. In de omgeving van Gorinchem, Leerdam en Hardinxveld wordt uw pakket binnen een half uur opgepikt door een van onze koeriers. U kunt ons 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereiken. De motoren van onze bestelwagens draaien altijd.

Weekbezorgingen, de goedkoopste verzendmethode

Verzenden zonder spoed én geld besparen. Dat kan met onze nieuwste service: weekbezorgingen. Voor iedere werkdag die we extra hebben om uw zending af te leveren, krijgt u 5 cent korting per gefactureerde kilometer, met een maximum van 5 werkdagen.

De korting kan dus oplopen tot 25 eurocent per kilometer! Stel: uw zending staat vanaf maandag klaar en moet uiterlijk donderdag bezorgd worden, dan is uw korting 15 cent per kilometer.

Postbusservice

Geen tijd om iedere dag uw postbus te legen of om een pakket af te leveren op het postkantoor? Maak dan gebruik van onze handige postbusservice. Een koerier van De Vliegende Hollander leegt zo vaak als u wilt uw postbus in Gorinchem, Leerdam en Hardinxveld-Giessendam. Ook brengen we pakketten naar het postkantoor als u daar zelf niet aan toe komt. Informeer naar onze tarieven.

Chauffeursdiensten

Heeft u een bestelwagen, maar kunt u door omstandigheden niet zelf de weg op? Onze koeriers zijn ook in te huren als chauffeur. De tijd gaat in vanaf het moment dat de chauffeur bij u aanbelt en eindigt op het moment dat hij weer bij u op de zaak is. U betaalt dus alleen de uren die de chauffeur daadwerkelijk voor u werkt.

De Vliegende Hollander – uw koerier in regio Gorinchem, Leerdam en Hardinxveld-Giessendam

Spoedservice

Moet een zending direct worden verstuurd? Is er haast bij en hangt er veel vanaf?
Bel 0183 – 632494 en wij gaan direct op weg om uw zending op te halen en af te leveren. Spoedpakketjes bezorgen wij dag en nacht door heel Nederland. Maak direct een afspraak.